Publicidad

advertisement

El passat diumenge 15 de Desembre, van tenir lloc a les instal·lacions del Club Natació Terrassa les Finals del Campionat de Catalunya de Mà del 4 i 1/2 de 2019, en les que el públic assistent va poder gaudir de grans partits.

El primer partit de la jornada, la final femenina de 2ª categoria, no es va poder disputar com a conseqüència de la lesió de la pilotari de la Casa de los Navarros, Avril Márquez. Amb la qual cosa, la seva rival, la jugadora del Club Pelotari Santa Coloma, Sandra Alonso, que arribava invicte a la final, es va proclamar campiona de la categoria. 

En la final masculina de 3ª categoria, s’enfrontaven Roberto Consola, pilotari del Club amfitrió, el Club Natació Terrassa, contra Carlos Mateos, de la Casa de los Navarros, on aquest últim es va imposar per un ajustat 19-22.

Després va tenir lloc la final femenina de 1ª categoria, on es tornaven a veure les cares, com en la final de 2018, les pilotaris Josune Jiménez i Mariona Salat, les dues de la Casa de los Navarros. I com en la darrera edició, Josune es va proclamar campiona absoluta de Catalunya amb un resultat de 18-7.

En la final de 2ª categoria, es va donar una final molt especial, ja que s’enfrontaven pare contra fill, Joan contra Quim Oliva, els dos del Club Natació Igualada. Finalment, en Quim, va fer valdre la seva joventut i no va donar opció a en Joan, proclamant-se d’aquesta manera campió de Catalunya de la seva categoria, amb un resultat de 9-22.

I finalment, en la gran final de la màxima categoria s’enfrontaven dos pilotaris del mateix club, la Casa de los Navarros, Alex Ibarra i Andoni Arrasate, on aquest últim es va imposar amb claredat per 6-22, revalidant d’aquesta manera el títol de Campió per tercer any consecutiu.

La jornada va finalitzar amb l’entrega de trofeus als campions i subcampions, i va comptar amb la presència del Sr. José Félix Gómez, en representació del Club Natació Terrassa, club amfitrió de les finals; el Sr. Carles Pérez, en representació de l’Associació Manista BCN; el Sr. Koldo Larrea, President de la Casa de los Navarros; i el Sr. Joan Molinas, delegat de la secció de Mà de la Federació Catalana de Pilota.

Resultats Finals

 

21 Compartir
Compartir21
Twittear