Publicidad

advertisement

Aquest proper diumenge 15 de Desembre, el Frontó del Club Natació Terrassa acollirà les Finals del Campionat de Catalunya de Mà del 4 i mig 2019, de les categories seniors, un total de 5 finals.

La jornada començarà a les 10:00h amb la final de 2ª categoria femenina, en la que es disputaran el títol de campiones, les pilotaris Sandra Alonso, del Club Pelotari Santa Coloma, i Avril Márquez, de la Casa de los Navarros.

A les 10:45h es disputarà la final de 3ª categoria masculina entre Roberto Consola, manista del club amfitrió, el Club Natació Terrassa, i Carlos Mateos, de la Casa de los Navarros.

A continuació, a les 11:30h tindrà lloc la final 1ª categoria femenina entre dues jugadores de la Casa de los Navarros, Josune Jiménez i Mariona Salat.

A les 12:15h tindrà lloc la final de 2ª categoria masculina, una final molt especial entre dos pilotaris del Club Natació Igualada, que són pare i fill, respectivament, en Joan i en Quim Oliva.

I finalment, a les 13:00h es disputarà la gran final de 1ª categoria masculina en la que l’Andoni Arrasate, de la Casa de los Navarros i campió absolut de les dues darreres edicions, s’enfrontarà a Alex Ibarra, també de la Casa de los Navarros.

Per acabar, es durà a terme l’entrega de trofeus per part de representants de la Federació Catalana de Pilota i el Club Natació Terrassa.

 

12 Compartir
Compartir12
Twittear