Publicidad

advertisement

Aquest proper diumenge 1 de Desembre de 2019, a partir de les 11 hores, tindran lloc al Frontó del Club Natació Barcelona les Semifinals del Campionat de Catalunya de Mà del 4 i 1/2 de 2ª i 3ª categoria masculina.

Un cop finalitzada la fase regular del Campionat, la classificació ha deparat els següents encreuaments de semifinals: a 3ª categoria s’enfrontaran en la primera semifinal Roberto Consola, del Club Natació Terrassa i Lázaro Ariño, del Club Pelotari Santa Coloma, mentre que en l’altre semifinal de la categoria, es disputaran una plaça en la final, Ferran Llopis i Carlos Mateos, ambdós pelotaris de la Casa de los Navarros.

En la primera semifinal de 2ª categoria s’enfrontaran, el jove Joaquim Oliva, del Club Natació Igualada, contra el veterà del Club Natació Terrassa, José Félix Gómez “Ávila”. I en la segona semifinal, s’enfrontaran en Joan Oliva, del Club Natació Igualada, contra en Daniel Holgado, de la Casa de los Navarros i debutant en la categoria.

Les finals de 1ª categoria masculina i de 1ª i 2ª categoría femenines, ja estan definides, i tindran lloc el 15 de Desembre al Frontó del Club Natació Terrassa.

 

49 Compartir
Compartir49
Twittear