Publicidad

advertisement

Aquest passat diumenge ha tingut lloc el I Open de Paleta Goma organitzat pel Club Natació Terrassa amb el suport de la Federació Catalana de Pilota.

Ha estat un èxit de participació, ja que ha comptat amb la participació de 20 jugadors d’arreu de Catalunya, de clubs com el Club Natació Igualada, el Club Pilota Bac de Roda, el Club Deportiu Terrassa Hockey, el Club Frontennis Cerdanyola, el Club Frontó Berga, o el propi Club Natació Terrassa entre d’altres.

Tot i que era el primer Open de paleta goma que es disputava, es va poder veure un bon nivell de joc desplegat pels participants, en una jornada que es va allargar de 8h del matí fins les 21h de la nit.

En la final es van enfrontar, l’argentí del Club Pilota Bac de Roda, Ernesto Ariel contra el català Marc Esteve, del Club Frontennis Igualada, amb la victòria d’aquest últim per 1-2 en el que va ser un duel molt igualat.

 

16 Compartir
Compartir16
Twittear