Publicidad

advertisement

Aquest cap de setmana han tingut lloc als Frontons de Bac de Roda les finals del Campionat de Catalunya de Frontennis Olímpic 2019 de 1ª i 2ª categories.

En la final de 1ª categoria, que va tenir lloc el divendres, en Jose Juan Cuesta i en Dani Mendoza, del Club Frontenis Abrera es van proclamar Campions absoluts de Catalunya Frontennis Olímpic en vèncer en la gran final, en un partit mol disputat, a la parella formada per en Daniel López i en Vicenç Sellarès, del Club Natació Terrassa «C», per 7-15, 15-6 i 10-7.

I el diumenge, en la final de 2ª categoria, s’han proclamat campions, obtenint d’aquesta manera l’ascens directe a 1ª categoria, la parella del Club Frontenis Cerdanyola, formada per en Javier Martínez i en Víctor González, que s’ha imposat en la final a la dupla del Club Atlètic Sant Feliu de Codines, formada per en David Illa i l’Andreu Clopés en tres sets per 7-15, 15-8 i 10-5.

També ha tingut lloc el partit de promoció/descens entre la parella del Club Natació Igualada, Marc Esteve – Adrià Cano, contra la dupla del Club Natació Terrassa «D», Cesc Mateu – Víctor Módenes, en la que aquest últims en ser derrotats en dos sets baixen directament a segona categoria.

Dissabte vinent, també als frontons de Bac de Roda, tindrà lloc el partit de promoció/descens en la que el Club Atlètic Sant Feliu i el Club Frontennis Igualada es disputaran una plaça en la 1ª categoria per a la propera temporada.

Han estat presents en l’entrega de Trofeus, el Sr. Jordi Albanell i la Sra. Yolanda García, delegats de la secció de Frontennis de la Federació Catalana de Pilota.

 

Resultats

17 Compartir
Compartir17
Twittear