Publicidad

advertisement

Aquest cap de setmana els Frontons de Bac de Roda acolliran les Finals del Campionat de Catalunya de Frontennis Olímpic 2019.

La final de 1ª categoria, que es disputarà el divendres 25 d’Octubre a les 20h, enfrontarà a la parella del Club Frontennis Abrera formada per en Daniel Mendoza i en José Juan Cuesta, contra la dupla del Club Natació Terrassa «C».

I el diumenge 27 a partir de les 11h, tindrà lloc el partit de promoció entre el Club Natació Terrassa «D», integrat per en Víctor Módenes, en Cesc Mateu i en Sergio Jiménez, i el Club Frontennis Igualada, integrat per en Marc Esteve i l’Adrià Cano.

Un cop finalitzat aquest partit, es disputarà la final de 2ª Categoria entre la parella del Club Atlètic Sant Feliu de Codines, formada per en David Illa i l’Andreu Clopés, i el Club Frontenis Cerdanyola, integrat per en Víctor González, en Javier Martínez i en Rubén Zapater.

La setmana següent, el dia 3 de Novembre a les 11h, es disputarà el partit de promoció/descens de 1ª categoria entre el perdedor de la Final de 2ª categoria i el guanyador del partit de promoció entre el Club Natació Terrassa «D» i el Club Frontennis Igualada.

 

5 Compartir
Compartir5
Twittear