Aquest passat dissabte 5 d’octubre al frontons del Molí Nou, es va celebrar el XVIIè Torneig Frontennis d’Igualada amb pilota preolímpica, cita esportiva a la que hi van participar les millors parelles de Catalunya.

El torneig es va jugar a les dues pistes, excepte les semifinals i finals que es van jugar al frontó nou.

Cal remarcar que a tots els jugadors els hi agrada molt jugar a les noves instal·lacions, i que estan encantats de tornar a jugar a Igualada una altra vegada.

La primera semifinal la van jugar la parella Marc i Cuesta contra Julià i Ramón, guanyant els primers en una partida on 3 dels 4 jugadors eren Anoiencs. Partida molt ajustada i física.

La segona semifinal la van jugar Dani i Toni contra Adri i Vicenç, guanyant la segona parella en una partida també molt igualada.

La final la van disputar la parella Marc/Cuesta contra la parella Adri/Vicenç, guanyant els primers en una partida on Marc i Cuesta van demostrar estar en un bon moment de forma.

Els guanyadors van ser: Marc Esteve, del Club Frontennis Igualada,  i José Juan Cuesta, del Club Frontennis Abrera.

Finalment es va fer l’acte de lliurament de Trofeus i obsequis d’aquest XVIIè torneig, el més antic de Catalunya, amb la presència del Regidor de l’Ajuntament d’Igualada Jordi Marcè.

 

39 Compartir
Compartir39
Twittear
+1