Publicidad

advertisement

Aquest dissabte els Frontons Olímpics de la Vall d’Hebron han acollit la 38ª Edició del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Pilota, on el nombrós públic assistent ha pogut gaudir d’una gran jornada «pelotazale».

La tarda ha començat amb dos partits de l’escola de pilota a mà de Catalunya, el primer d’ells de categoria cadet masculina on la parella formada per Asier Arribas i Pau Blanca s’han imposat a Nil Gómez i Víctor León. El segon partit, novetat en els Ciutat de Barcelona, ha estat de la categoria cadet femenina, en el que les pilotaris Leire Arribas i María García han vençut a la dupla formada per Avril Márquez i Mariona Salat.

Després ha tingut lloc el partit del Campionat Individual professional del 4 i 1/2 de promoció, en el que Peña II ha demostrat la seva superioritat en imposar-se amb claredat a Alberdi per 22-10.

I finalment, com a plat fort, s’ha disputat el partit estel·lar entre les parelles Bengoetxea VI – Albisu i Olaizola II – Mariezkurrena II, en el que aquests últims s’han proclamat Campions del Torneig en vèncer 11-22, en un partit de gran nivell on els aficionats han pogut disfrutar de tantos espectaculars.

Per últim ha tingut lloc l’entrega de trofeus amb la presència de la Sra. Susana Closa, Gerent de l’Institut Barcelona Esports, el Sr. Pere Vilà, Representant Territorial de l’Esport a Barcelona, i el Sr.Agustí Brugués, President de la Federació Catalana de Pilota.

 

16 Compartir
Compartir16
Twittear