Publicidad

advertisement

El proper dissabte 5 d’Octubre a partir de les 16:30h els frontons Olímpics del CEM Vall d’Hebron acolliran la 38ª Edició del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Pilota a Mà.

La jornada “pelotazale” començarà amb una prèvia amb dos partits d’exhibició de mà per parelles de l’escola de pilota de la Federació Catalana. En el primer partit, corresponent a la categoria cadet masculina, s’enfrontarà la dupla formada per Víctor León (Casa de los Navarros) i Nil Gómez (Club Natació Terrassa) contra la parella formada per Asier Arribas (Casa de los Navarros) i Pau Blanca (Casa de los Navarros). El segon partit, de la categoria cadet femenina, novetat en la història dels Ciutat de Barcelona, i que disputaran les subcampiones d’Espanya amb la selecció catalana aquest 2019, s’enfrontaran les parelles formades per Avril Márquez – Mariona Salat i Leire Arribas – María Isabel García, totes elles de la Casa de los Navarros.

A les 17:45h tindrà lloc el partit de mà individual del Campionat Professional del 4 i ½ de promoció, que reuneix els pilotaris amb major projecció de Baiko Pilota i Aspe, en el que s’enfrontaran Peña II contra Alberdi.

I finalment, es disputarà el partit estel·lar de mà per parelles, on es podran veure els millors manistes del moment, amb el partit entre les parelles formades per Olaizola II – Mariezkurrena II i Bengoetxea VI – Albisu,  del qual sortiran els campions de la 38ª Edició del tradicional Torneig Internacional Ciutat de Barcelona. 

 

22 Compartir
Compartir22
Twittear