Publicidad

advertisement

El proper 22 de Setembre s’iniciarà el Campionat de Catalunya de Frontennis Olímpic per Parelles 2019. El campionat comptarà amb la participació de les 16 millors parelles del territori català distribuïdes en dues categories, provinents dels següents clubs: Club Natació Terrassa, Club Pilota Bac de Roda, Club Deportiu Terrassa Hockey, Club Pelotari Santa Coloma, Club Frontennis Igualada, Club Frontennis Cerdanyola, Club Atlètic Sant Feliu i Club Frontennis Abrera.

El campionat constarà d’una fase de grups de 3 jornades, semifinals, finals i promoció d’ascens/descens, que es disputaran en les seus dels clubs que així ho han sol·licitat. 

Les finals tindran lloc el dia 20 d’Octubre als recentment renovats frontons del Club Frontennis Igualada, que també seran seu el mes de maig de l’any vinent de les finals Campionat d’Espanya de Frontennis Preolímpic per Clubs en Frontó de 30 metres.

 

Normativa Campionat

Calendari de Competició

 

11 Compartir
Compartir11
Twittear