Publicidad

advertisement

El Club Natació Barcelona s’ha proclamat Campió d’Europa de Clubs 2019 en la modalitat de Pala Curta.

Aquest cap de setmana han tingut lloc al Frontó Municipal de la Villa de Íscar (Valladolid) els Campionats d’Europa de Clubs 2019 en Frontó de 36 metres, on els cenebistes, Emiliano Skufca i Pierre Adrien Casteran, s’han proclamat campions en la modalitat de pala curta.

El dissabte en les semifinals, els catalans es van enfrontar a la parella francesa, Elizondo – Laborde, del Club St. Martin de Seignanx, a la que van superar en dos sets 15-7 i 15-12, aconseguint d’aquesta manera la classificació per la gran final.

Per altra banda, en la 2ª semifinal entre el Club Tenis Pamplona i l’Stade Toulousain, es van imposar els francesos amb gran comoditat, també en dos sets, per 15-0 i 15-2.

I en la gran final, que ha tingut lloc aquest migdia, la parella catalana del Club Natació Barcelona, ha demostrat el seu gran nivell imposant-se a la dupla francesa, formada per Sylvain Brefel i Bastien Quintana, del Club Stade Toulousain, per un contundent 15-2 i 15-4.

Video Final

65 Compartir
Compartir65
Twittear