Publicidad

advertisement

El proper cap de setmana l’equip de pilota del Club Natació Barcelona es desplaçarà a la localitat d’Íscar (Valladolid) amb l’objectiu de conquerir la Copa d’Europa de Clubs 2019 en la modalitat de Pala Curta.

Els cenebistes, estaran representats per la dupla formada per Emiliano Skufca i Pierre Casteran, que s’enfrontaran a l’equip francés  St. Martin de Seignanx en les semifinals de la competició, que tindràn lloc el dissabte 7 de Setembre a partir de les 19:00 hores el Frontó Municipal de la Villa de Íscar.

El vencedor d’aquesta 1ª semifinal, s’enfrontarà en la gran Final, que tindrà lloc el diumenge 8 de Setembre a les 13:00 hores, al guanyador de la segona semifinal que disputaran el Club Tenis Pamplona contra l’Stade Toulousain.

Els partits es podran seguir en directe per streaming a través de la plataforma de la Liga4Sports:

https://www.laligasports.es/retransmisiones

Calendari de partits

52 Compartir
Compartir52
Twittear