Publicidad

advertisement

Domini de la Casa de los Navarros en la 1ª Edició del Campionat, amb 5 campions en les 6 categories en joc.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al frontó del Club Natació Barcelona, el 1r Campionat de Catalunya de Frontball organitzat per la Federació Catalana de Pilota.

El campionat ha estat tot un èxit, i ha comptat amb la participació d’una cinquantena de pilotaris de diferents edats i categories, de clubs com la Casa de los Navarros, el Club Natació Barcelona o el Club Natació Igualada. S’han disputat un total de 65 partits en els dos dies de competició.

En la categoria Sub-10 van arribar a la final l’Adrià Martínez i en Guillem Ros, tots dos de la Casa de los Navarros, on aquest últim es va proclamar campió en vèncer per 6-10, 10-3 i 5-2.

En la categoria Sub-13, en Cezary Bota es va adjudicar el trofeu de campió en imposar-se en la final en Jan Blanca per 10-8 i 10-5.

L’Asier Arribas de la Casa de los Navarros, es va proclamar campió de la categoria Sub-16 en guanyar a la final en Pau Blanca en un partit molt renyit per 7-10, 10-6 i 5-2.

La final de la categoria femenina, també se la van disputar dos frontballers de la Casa de los Navarros, essent finalment el triomf per la Leire Arribas que es va imposar a la Maria García per 10-7, 9-10 i 5-4 en un partit molt igualat.

En Joaquim Oliva, del Club Natació Igualada, es va proclamar Campió de 2ª categoria en guanyar en la final a en Daniel Holgado, de la Casa de los Navarros, per 10-6 i 10-3.

I finalment, en la gran final de 1ª categoria, en Rubén Arribas es va proclamar campió absolut de Catalunya en vèncer al seu company de la Casa de los Navarros, Andoni Arrasate, per un ajustadissim 10-6, 9-10 i 5-4.

Resultats i classificacions de la fase de grups

Resultats de les Finals

36 Compartir
Compartir36
Twittear