Publicidad

advertisement

El proper cap de setmana (del 19 al 21 de juliol) es disputarà a Gijón (Astúries) la 70 edició de «La Semana Internacional de Pelota Del Real Grup Covadonga». Competició en el calendari de la Federación Española de Pelota.

Com ja és habitual, participarà el nostre jugador emblema de la Federació Catalana, Emiliano Skufca, sent aquest torneig un dels seus tornejos «fetitxe» i en el qual porta guanyades 9 edicions (05, 07, 08, 09, 10, 11, 13, 15, 18) igualant així el rècord del mític jugador del grup Covadonga, Alberto Ancizu.

Li hem preguntat sobre el torneig i ens ha comentat «possiblement és el millor torneig de l’any i el meu preferit. En aquesta nova edició, tinc el repte d’anar a per la 10a victòria i intentar superar el rècord, així que intentarem donar el màxim per aconseguir-ho, amb el permís d’Alberto Ancizu, a qui respecto i admiro».

Aquest any, Emiliano Skufca torna a formar dupla amb el navarrès Mikel Sanz, amb qui ja va guanyar l’Edició del 2015 i la de l’any passat, per intentar revalidar el títol.

Divendres dia 19, a partir de les 19 hores es disputaran unes de les semifinals de paleta cuir: Berrogui-Ramos vs Pérez-Ciaurriz, seguit del partit de pala curta: Mikel Sanz-Skufca vs Baeza-Arroita.

El dissabte dia 20 les altres dues semifinals, paleta cuir: Ayarra-Insausti vs Casteran-Purroy, sent a pala curta: Baron-Labiano vs Laskoiti-Etxabarren.

El diumenge dia 21 a partir de les 10 hores, 3r lloc i tot seguit les finals de paleta cuir i pala curta.

 

66 Compartir
Compartir66
Twittear