Publicidad

advertisement

El proper cap de setmana tindrà lloc al frontó del Club Natació Barcelona el 1r Campionat de Catalunya de Frontball organitzat per la Federació Catalana de Pilota.

El Campionat comptarà amb la participació de 49 frontballers de la Casa de los Navarros, el Club Natació Barcelona i el Club Natació Igualada, repartits en 6 categories (categoria absoluta, 2ª categoria senior, categoria femenina, categoria sub-16, categoria sub-13 i categoria sub-10).

El dia 20 a partir de les 9:30h i fins les 18:30h, es disputaran els partits corresponents a la fase de grups. I el dia 21, també a partir de les 9:30h i fins les 13:30h, es disputaran les semifinals i finals del campionat. 

Finalment, tindrà lloc l’entrega de trofeus a càrrec de representants de la Federació Catalana de Pilota i el Club Natació Barcelona.

Us hi esperem a tots!!!

Calendari Campionat de Catalunya de Frontball 2019

 

 

24 Compartir
Compartir24
Twittear