Publicidad

advertisement

El Club Vasconia de Barcelona, degà dels clubs de pilota a l’Estat i l’únic club dedicat exclusivament a la modalitat de cesta punta (Jai Alai), té una escola de tecnificació en coordinació amb la Federació Catalana de Pilota i homologada per l’Ajuntament de Barcelona.

En els darrers anys, l’escola ha experimentat un creixement en la participació femenina que, des dels inicis , havia estat present, essent la pionera en incorporar noies en aquesta modalitat.

Les jugadores Mariona Cañís i Elisenda Pérez, són el màxim exponent de l’escola, sèniors ja molt consolidades que estan alternant amb jugadors masculins de nivell, i que recentment han tornat triomfadores del  Torneig Internacional Femení de Jai Alai, celebrat fa uns dies a Mèxic.

Aquesta gesta confirma la feina ben feta i el bon nivell del que gaudeix la cesta punta femenina a Catalunya, i encoratja els responsables del club i de la Federació a no defallir en la promoció d’aquest esport, tradicionalment practicat per homes, entre les dones i especialment, entre les més joves.

 

76 Compartir
Compartir76
Twittear