Publicidad

advertisement

Bon paper de la Selecció Catalana en els Campionats d’Espanya de Federacions en Edat Escolar d’Iscar

Aquest matí les jugadores de la Selecció Catalana de Pilota, María García, Mariona Salat i Leire Arribas, totes tres procedents del Club Nafarren Etxea de Barcelona, s’han proclamat Subcampiones d’Espanya de Mà per Parelles Femení en categoria cadet.

En la final, que s’ha disputat al Frontó Municipal d’Íscar, les catalanes Maria i Mariona dirigides per Rubén Arribas, s’han enfrontat a la parella de la selecció navarresa contra les que han perdut per 2 jocs a 0 (5-10 i 3-10), tot i el bon joc desplegat.

Per altra banda, cal remarcar la bona actuació de l’equip català de frontennis olímpic en categoria infantil, format per en Pau Vergara, procedent del Club Frontennis Igualada, i en Biel Vaghi i l’Adrià Gómez, procedents tots dos del Club Natació Terrassa, que van arribar a les semifinals del campionat on van caure en un partit molt disputat contra la selecció de Canàries, en tres jocs per 10-7, 5-10 i 8-10.

Finalment, cal destacar, tot i no arribar a les fases finals del Campionat, també el bon paper realitzat pels equips de mà per parelles en categoria infantil, format per Iván Rodríguez, Víctor Navarro i Víctor Martínez, tots ells del Club Nafarren Etxea Barcelona; i de mà per parelles en categoria cadet, format per l’Asier Arribas i en Pau Blanca, també del Club Nafarren Etxea, i en Nil Gómez,del Club Natació Terrassa. 

 

Amb el suport de: Nadal Forwarding i Quadis Rent a Car

 

205 Compartir
Compartir205
Twittear