Del 27 al 30 de Juny tindrà lloc a Íscar (Valladolid) el Campionat d’Espanya de Federacions en Edat Escolar 2019. Aquest any la selecció catalana participarà en les següent modalitats:

  • Frontennis olímpic masculí infantil
  • Frontennis olímpic masculí cadet
  • Mà individual femení infantil
  • Mà per parelles femení cadet
  • Mà per parelles masculí infantil
  • Mà per parelles masculí cadet

La delegació catalana estarà formada pels següents pilotaris:

En Biel Vaghi, en Pau Vergara i l’Adrià Gómez, que competiran en la modalitat de frontennis olímpic en les categories d’infantil i cadet; la Leire Arribas, que competirà en les modalitats de mà individual en categoria infantil i de mà per parelles en categoria cadet, la Maria Isabel García i la Mariona Salat, que competiran en la modalitat de mà per parelles en categoria cadet; l’Iván Rodríguez, en Víctor Navarro i en Víctor Martínez, participaran en la modalitat de mà per parelles en la categoria infantil; i finalment, l’Asier Arribas, en Nil Gómez i en Pau Blanca, competiran en la modalitat de mà per parelles en categoria cadet.

Aniran acompanyats per a dos membres de la Junta de la Federació Catalana de Pilota, la Sra. Yolanda García i el Sr. Rodrigo Rodríguez, i pels monitors de mà i frontennis, en Rubén Arribas i l’Albert Domínguez.

Molta sort!!!

 

  

41 Compartir
Compartir41
Twittear
+1