Aquest passat cap de setmana s’ha disputat a la localitat segoviana de Vallelado la 80ª Edició de la Copa del Rei en Frontó de 36 metres.

La selecció catalana, dirigida per Emiliano Skufca, que competía en les modalitats de paleta cuir i pala curta, va caure en ambdues modalitats en les semifinals.

A paleta cuir, la parella catalana formada per Carles Sanz i Javier Carro es va veure superada per la dupla de la selecció de Navarra, formada per Labiano i Barón, en dos jocs, per 15-4 i 15-3. La parella navarresa acabaría proclamant-se campiona en vèncer a Castella i Lleó en la final.

I a pala curta, els catalans Rodrigo Rodríguez i Agustí Brugués II, tot i posar en dificultats a la parella de Castella i Lleó, formada per Baeza i Arranz, van caure en tres jocs per 15-6, 10-15 i 10-3. 

 

 

21 Compartir
Compartir21
Twittear
+1