Publicidad

advertisement

Des de fa uns anys, l’esport femení s’ha anat obrint pas a noves disciplines abans completament tancades a les noies, com és el Jai Alai, la modalitat de pilota més ràpida i espectacular.

El Club Vasconia de Barcelona, degà dels clubs de pilota a l’Estat i únic club dedicat exclusivament a la cesta punta, està començant a veure els fruits del seu impagable esforç per a la promoció d’aquesta modalitat en la categoria femenina, amb un notable increment de nenes i noies practicants a l’escola del club.

Tant és així, que dues de les noies del club i de la Federació Catalana de Pilota, les jugadores Mariona Cañís i Elisenda Pérez, sèniors molt consolidades que estan alternant amb jugadors masculins de nivell, han estat cridades a participar en el Primer Torneig Internacional de Cesta Punta Femení que es disputarà els dies 14, 15 i 16 de Juny a Mèxic en el novíssim frontó “Palacio de la Pelota”, a la mateixa ciutat de Mèxic, que els hi ha posat a la seva disposició les instal·lacions, per aquests dies. I en el que les jugadores locals donaran suport i allotjament a les que arribaran de fora.

Una energia imparable que expressa la gran il·lusió i el coratge que les jugadores de tot el món del Jai Alai estan demostrant.

0 Compartir
Compartir
Twittear