Publicidad

advertisement

Aquest dissabte la Selecció Catalana de Ferramenta es va adjudicar una plaça a la Copa del Rei que es disputarà a la localitat segoviana de Vallelado els dies 15 i 16 de Juny, després de vèncer a domicili, en el Frontó Municipal de Carboneras de Guadazaón (Cuenca), a la selecció de Castella-la Manxa en l’última jornada del Campionat d’Espanya de Federacions.

A paleta cuir, la dupla catalana formada per Javier Carro i Carles Sanz va demostrar la seva superioritat i va guanyar a la parella local, formada per Tena y Perales, en dos jocs per 7-15 i 6-15.

I a pala curta, els germans Rodrigo i Oscar Rodríguez, que formaven tàndem per primer cop en un Campionat d’Espanya, es van imposar amb comoditat a la dupla manxega, formada per Fernández i Herraiz, en dos jocs per 9-15 i 1-15.

Resultats de la jornada

76 Compartir
Compartir76
Twittear