Publicidad

advertisement

Aquest passat cap de setmana han tingut lloc als Frontons de Bac de Roda, gestionats per la Federació Catalana de Pilota, les finals del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Parelles 2019 de totes les categories.

A segona categoria, s’han proclamat campions, la parella del Club Deportiu Terrassa Hockey, formada per Adrià Ferré i Xavi Sellarés, després d’imposar-se comodament en la final a Manel i Cristian Ruiz del Viso, del Club Frontennis Sant Martí de Sesgueioles, en dos sets per 15-6 i 15-5.

A la categoria de Pilota Lenta, en la final s’enfrontaven dues parelles del Club Frontennis Igualada. Es van proclamar campions la dupla formada per Jordi Romero i Roberto Fernández en vèncer a la parella formada per Toni Font i Jaume Estapé en tres sets per 7-15, 15-5 i 10-6.

En Julià López i en Ramon Isaac López, es van adjudicar el títol de campions de 1ª categoria en guanyar en dos sets per 15-13 i 15-13 a la parella del Club Deportiu Terrassa Hockey formada per Carlos Domínguez i Daniel Freijo.

I finalment, en la categoria d’Honor, la parella del Club Natació Terrassa formada per Pol Dalmases i Dani López es varen proclamar Campions absoluts de Catalunya en vèncer als germans Gargallo del Club pelotari Santa Coloma en tres sets per 13-15, 15-14 i 10-6, en una final molt disputada i que va respondre a les expectatives.

54 Compartir
Compartir54
Twittear