Publicidad

advertisement

Aquest cap de setmana comencen les Fases Finals del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Parelles 2019. Els recentment renovats Frontons de Bac de Roda, gestionats per la Federació Catalana de Pilota, seran un any més, els encarregats d’acollir la fase decisiva de la Competició.

Avui dissabte 11 de Maig, la jornada s’iniciarà a les 11h amb un dels 4 partits de quarts de final de 1ª categoria que es disputaran aquest cap de setmana, i que enfrontarà al Club Frontennis Sant Martí de Sesgueioles contra la parella «C» del Club Deportiu Terrassa Hockey. A les 12h i a la 13h tindran lloc dos partits de promoció / descens de 1ª categoria, que enfrontaran a la parella «B» del Club Frontennis Cerdanyola contra Sant Fost, i la parella «B» del C.E.J. L’Hospitalet contra la parella «B» del Club Frontennis Abrera

La jornada de tarda començarà a les 16h amb un altre partit de quarts de final, en que es disputaran una plaça en les semifinals de 1ª categoria el Club Frontennis Cerdanyola «A»C.E.J. L’Hospitalet «A».  I per últim, s’enfrontaran en un altre partit de quarts el Club Deportiu Terrassa Hockey «B» i l’Associació Frontó Roquetes.

I el diumenge a partir de les 11h es disputaran, el partit entre els vencedors dels dos partit de dissabte de promoció / descens, i l’ultim partit de quarts de 1ª categoria, entre el Club Deportiu Terrassa Hockey «A» i el Club Frontennis Cerdanyola «C».

Calendari de Partits

20 Compartir
Compartir20
Twittear