Publicidad

advertisement

Aquesta tarda s’han pogut veure al Frontó Adarraga de Logroño dos bons partits de pilota mà entre les seleccions de La Rioja i Catalunya, on s’han imposat els locals.

En el partit de mà individual, el pilotari del combinat català, Iván Cabrero, s’ha vist superat per un rocós Kortabarria. En un primer set molt físic i de molta lluita, el pilotari local s’ha imposat per 10-5. I en el segon, el català ha acusat el cansament del primer set i ha estat derrotat amb claredat per 10-0.

En el partit de mà parelles, la dupla riojana ha guanyat a la parella de la selecció catalana, formada per Andoni Arrasate i Xabier Ortiz de Urbina. El primer set ha estat molt igualat, podent caure a favor de qualsevol d’ambdós conjunts,però finalment la dupla local Petite – Sánchez s’ha endut el set per un ajustat 10-9. El segon set també se l’han adjudicat els locals per un contundent 10-1.

19 Compartir
Compartir19
Twittear