Publicidad

advertisement
Aquest passat cap de setmana els renovats Frontons del Molí Nou d’Igualada han estat la seu de les fases finals del Campionat d’Espanya de Clubs en Frontó de 30 metres de Frontennis Olímpic Masculí i Femení

La jornada de divendres es va veure marcada per la pluja, que va impedir que els partits es poguessin disputar a Igualada, amb la qual cosa es varen haver de traslladar als Frontons de Bac de Roda, que la Federació Catalana de Pilota va posar a disposició del Campionat, davant la impossibilitat de portar-los als Frontons de la Vall d’Hebron, al no estar la paret de rebot mòbil en condicions.

Les jornades de dissabte i diumenge, ja es varen poder disputar als Frontons del Molí Nou on el nombrós públic assistent va poder gaudir de partits de gran nivell.

El dissabte per la tarda, es van jugar les semifinals de la competició. En les femenines, el Náutico «C» i el Náutico «B» es van imposar a Palencia i Náutico «A» respectivament. En les masculines de 1ª categoria, Palencia i Valenciano Natación «B», es van imposar a Terrassa «A», única parella catalana que va arribar a les semis, i Náutico «E» respectivament. I en les masculines d’Honor, Portacoeli i Náutico «A» van vencer a Valenciano Natación «A» i Puertas Bamar respectivament.

El diumenge pel matí van tenir lloc les finals de les 3 categories en joc. En la Final Masculina de Primera categoria, la parella del Valenciano Natación «B», formada per Allueva-Hervás, es va proclamar campiona en vèncer a la dupla del Palencia per 15-8 i 15-7. En la Final Femenina, es van proclamar campiones la dupla Pérez-Aranás del Náutico «C» en imposar-se a la parella del Náutico «B» per 15-13 i 15-7. I en l’últim partit, el tàndem Molina-Vidal del Portacoeli, es van proclamar Campions de la categoria d’Honor en derrotar en la Final a la dupla Iranzo-Pinto del Náutico «A» per 15-8 i 15-4.

Finalment, va tenir lloc l’entrega de trofeus i medalles, que va comptar amb la presència de la Sra. Maribel Cuadras, Regidora de l’Ajuntament d’Igualada; el Sr. Miguel Montalbán, Directiu de la Federación Española de Pelota; els Srs. Joan Molinas i Jordi Albanell, Directius de la Federació Catalana de Pilota; i els Srs. Miguel Vivar i Antoni Font, President i Delegat del Club Frontennis Igualada.

Resultats del Campionat

Albúm de fotos del Campionat

 

 

62 Compartir
Compartir62
Twittear