Publicidad

advertisement

Els Frontons del Molí Nou d’Igualada acolliran els propers dies 3, 4 i 5 de Maig la Fase Final del Campionat d’Espanya de Frontennis Olímpic Masculí i Femení.

Serà el primer cop que la ciutat d’Igualada, distingida com a Ciutat Europea de l’Esport 2019, és seu d’un Campionat d’Espanya de Frontennis. I això haurà estat possible, sens dubte, per la gran implicació de l’Ajuntament d’Igualada en la renovació i adaptació dels 2 frontons del Molí Nou a la reglamentació federativa.

En aquesta Fase Final del Campionat, participaran fins a 7 parelles d’equips catalans, 4 del Club Frontennis Igualada, una d’elles en la categoria d’Honor, i 3 del Club Natació Terrassa.

El divendres 3 de Maig la jornada començarà a les 10:30h del matí amb els partits de la fase de grups que s’aniran jugant simultaneament a ambdós frontons. I a les 19:30h tindrà lloc la presentació dels equips que comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament d’Igualada, la Federación Española de Pelota, la Federació Catalana de Pilota, i del Club Frontennis Igualada, com a club organitzador d’aquestes Finals.

El dissabte pel matí finalitzarà la fase de grups, i a partir de les 16:30h tindràn lloc les semifinals masculines i femenines del Campionat.

I finalment, el diumenge a partir de les 10:30h es disputaran en horari continuat les finals de la competició. En primer lloc, la Final Masculina de Primera categoria, a continuació la Final Femenina, i per acabar la Final Masculina d’Honor.

Tant les semifinals com les finals seran retransmeses en streaming a través de La Liga Sports.

Retransmissó semifinals

Retransmissió finals

Programa de Competició

72 Compartir
Compartir72
Twittear