Publicidad

advertisement

El passat cap de setmana va tenir lloc a Tenerife, a les instal·lacions del RCNT el Campionat d’Espanya de Federacions Sub-22 de Frontennis Olímpic, amb la participació de la Federació Catalana de Pilota, representada per l’Albert Domínguez, el Cesc Mateu i el Victor Modenes, tots ells procedents del Club Natació Terrassa. 

A la fase de grups, la parella formada per Albert Domínguez i Victor Modenes, tot i mostrar un molt bon nivell competitiu, va perdre contra les parelles de Canaries B i Valencia B, amb un resultat que els va permetre accedir als quarts de final de la competició.

A quarts de final es van enfrontar a la dupla de Canaries A, una de les màximes favorites al títol, i que finalment acabaría proclamant-se campiona d’Espanya sub-22,  contra la que varen perdre per 2-0, quedant així vuitens d’Espanya sub22.

58 Compartir
Compartir58
Twittear