No va poder ser. La parella del Club Natació Barcelona formada per Emiliano Skufca i Pierre Casteran es va proclamar sotscampiona d’Espanya de Divisió d’Honor en la modalitat de pala curta, en caure en la final disputada ahir diumenge en l’espectacular Frontó Municipal de la Villa de Íscar, contra la dupla del Club Tenis Pamplona formada Alfonso Echevarren i Miki Lascoiti en un partit molt igualat de principi a fi, que es va decidir en el tercer set per 13-15, 15-12 i 7-10.

Es van plantar en la final després de vèncer el dissabte per la tarda en les semifinals a la dupla del Club Puertas Bamar, club amfitrió de les finals de la competició.

Per altra banda, la dupla cenebista de paleta cuir formada per Agustí Brugués II i Carles Sanz va caure en les semifinals de la competició en perdre contra el Club Puertas Bamar, en un partit en el que els catalans no van exhibir el seu nivell habitual.

Video de les Semifinals

Video de les Finals

 

42 Compartir
Compartir42
Twittear
+1