Els propers dies 5, 6 i 7 d’Abril la localitat val·lisoletana d’Íscar acollirà la fase final del Campionat d’Espanya de Clubs de Divisió d’Honor en Frontó de 36 metres en les especialitats de mà individual i mà per parelles, i de paleta cuir i pala curta.

L’equip de pilota del Club Natació Barcelona, després de realitzar una brillant fase de grups, s’enfrontarà el dissabte dia  6 d’Abril a partir de les 17:00h en les semifinals de les especialitats de paleta i pala, al Club Puertas Bamar.

En les altres semifinals de ferramenta, el Club Miralbueno El Olivar s’enfrontarà al Club Oberena en la de paleta i al Club Tenis Pamplona en la de pala.

Les finals de mà i ferramenta tindran lloc el diumenge 7 d’Abril a partir de les 10:00h.

L’expedició de l’equip català estarà formada pels següents jugadors: Emiliano Skufca, Pierre-Adrien Casteran, Carles Sanz, Agustí Brugués II, Marc Capdevila, Javier Carro, Rodrigo Rodríguez, Oscar Rodríguez, Alex García i Mario Vázquez.

Les retransmissions dels partits de la fase final es podran seguir en directe a través de la plataforma de la #LaLigaSportsTV:

https://www.laligasports.es/directos/pelota-campeonato-de-espana-de-clubes-fronton-36m-de-honor-de-mano-y-herramienta-sabado

47 Compartir
Compartir47
Twittear
+1