Aquest passat cap de setmana es van disputar les prèvies del Campionat d’Espanya de Clubs de Frontennis Olímpic en quatre seus diferents; Igualada, Madrid, València i Toledo, i van comptar amb la participació de dos clubs catalans, el Club Natació Terrassa, i el Club Frontennis Igualada.

Als recentment remodelats frontons del Molí Nou d’Igualada es van jugar els partits corresponents als grups E i F, on es va poder veure el bon nivell que té actualment aquesta modalitat de pilota amb clubs de Tenerife, València, Igualada i Terrassa.

Cal destacar el bon paper de les 3 parelles del Club Frontennis Igualada inscrites, les 2 que van jugar al Molí Nou es van classificar per les finals a primera, i la tercera parella que es va desplaçar a La Villa de Don Fabrique (Toledo) es va classificar com a primera de grup, que li dóna dret a jugar les Finals en la categoria d’Honor.

Són uns molt bons resultats, ja que és el primer cop que el Club Frontennis Igualada participa en aquesta competició, i sobretot els de la parella formada per en Marc Esteve i en Jose Juan Cuesta classificant-se entre les 12 millors parelles del panorama estatal, tenint en compte que molts d’aquests jugadors han disputat el Mundial de Pilota de 2018 a Barcelona.

Per la seva banda, el Club Natació Terrassa també va fer un bon paper en aquestes prèvies classificant les 4 parelles participants per a la Fase Final de Primera categoria.

 
Les Finals del Campionat d’Espanya de Pilota Olímpica femenina i masculina es jugaran els dies 3, 4 i 5 de Maig als Frontons del Molí Nou d’Igualada. Sens dubte serà una molt bona oportunitat pels aficionats a aquest esport de gaudir d’un espectacle d’aquest nivell, fins ara mai celebrat a Igualada. 

35 Compartir
Compartir35
Twittear
+1