Ahir van tenir lloc al Frontó del Club Natació Terrassa les Finals de totes les categories del Campionat de Catalunya de Mà per Parelles 2019, amb gran protagonisme pel Club Natació Barcelona que es va proclamar campió de 1ª i 2ª categoria.

La jornada va començar a les 16:00h amb la final dels més petits, de la categoria benjamí, tots ells procedents de l’escola de pilota a mà de la Casa de los Navarros i Manista BCN, en la que en Pol Irazola i en Bru Muedra es van imposar per 18-12 a Jokin Arias i Guillem Ros.

En la final de la categoria infantil, l’Alex Dopazo i en Víctor Martínez van aixecar el trofeu de campions en vèncer a Mª Isabel García i Leire Arribas per 18-9.

A les 17:00h es va disputar la final de la categoria femenina entre dos parelles de la Casa de los Navarros, en la que la Mariona Salat i l’Avril Márquez van guanyar 22-18 a Josune Jiménez i Laura Mateos, en un partit molt igualat.

En la final de 3ª categoria, es van endur el títol de campions en Javier Marco i l’Oriol Catarecha, de la Casa de los Navarros, en imposar-se per 22-20, a la parella formada per Alonso I i Jose Luis González, del Club Pelotari Santa Coloma.

En la final de la categoria juvenil, la dupla formada per Nil Gómez i Lucas Pérez es va imposar a Asier Arribas i Christian Rumenov per 22-17.

A les 20:00h va tenir lloc la final de 2ª categoria en la que els veterans Joan Oliva i Sanz III, del Club Natació Barcelona, es van proclamar campions després d’imposar-se per 22-19, en un partit molt renyit, a la dupla de la Casa de los Navarros formada per Daniel Holgado i Imanol Narbaez.

I per acabar, en la gran final de 1ª categoria, la dupla formada per Ortiz de Urbina i Cámara IV, es va fer amb el títol de campions absoluts de Catalunya de Mà per Parelles en guanyar a Iván Cabrero i Alex Ibarra, de la Casa de los Navarros, per 22-16.

Finalment, es va procedir a l’entrega de trofeus, que va comptar amb la presència de la Sra. Cristina Rey, Vicepresidenta del Club Natació Terrassa; el Sr. Koldo Larrea, President de la Casa de los Navarros; i el Sr. Joan Molinas, Delegat de Mà de la Federació Catalana de Pilota. 

Resultats Finals Campionat de Catalunya de Mà per Parelles 2019   

 

78 Compartir
Compartir78
Twittear
+1