Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc a Carlet el Campionat d’Espanya de Federacions de Frontennis Preolímpic en les categories Infantil, Juvenil i Cadet.

La Federació Catalana de Pilota ha estat representada en la categoria infantil masculina pels jugadors, Adrià Gómez (Club Natació Terrassa), Pau Vergara (Club Frontennis Igualada) i Biel Vaghi (Club Natació Terrassa); i en la categoria femenina per les jugadores Zoe Tiburcio, Lucía Enriquez i Claudia Enriquez, totes tres del Club Natació Terrassa.

Ambdós equips tot i no arribar a les fases finals del Campionat, han demostrat un bon nivell competitiu al enfrontar-se contra Federacions com la valenciana, campiona en les categories infantil masculina i femenina, i d’altres com l’aragonesa i la de Castella La Manxa.

Sens dubte, ha estat una molt bona oportunitat per a experiència de cara a propers campionats.

Resultats i classificacions del Campionat

 

21 Compartir
Compartir21
Twittear
+1