Publicidad

advertisement

Mals resultats pel Club Natació Terrassa en la 5a Jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles en la modalitat de pilota Preolímpica, disputada aquest passat cap de setmana 

En els partits de la Categoria d’Honor van obtenir els següents resultats:

L’Albert Domínguez i  en Ferran Cantariño van perdre a casa contra Albert Martín i Andrés Gago del Club Frontenis Cerdanyola en un partit molt disputat que es va sentenciar en dos sets per 14-15 i 14-15.

En Xavi Dalmases i en Sergio Jiménez van jugar a Santa Coloma contra la dupla formada per Alberto Gargallo i Juan Manuel Gargallo perdent per 1-2.

El Víctor Modenes i l’Albert Vaghi van perdre 0-2 també a Santa Coloma en l’enfrontament contra Miguel Ángel i Víctor Corredor.

I en Pol Dalmases i el Dani López van perdre contra Dani Conde i Javi Martínez del Club Pelotari Santa Coloma «B» per 0-2

Pel que fa els partits de la 1ª categoria, el Club Natació Terrassa va perdre els dos partits en joc.

La parella egarènca formada per Paco Nieto i José Hernández van perdre fora per 0-2 contra la parella del Club Frontenis Cerdanyola «C».

I en Víctor Modenes i en Biel Vaghi van jugar al Club Deportiu Terrassa Hockey contra Dani Freijo i Carlos Domínguez perdent per 15-13 i 15-8.

19 Compartir
Compartir19
Twittear