Publicidad

advertisement

Aquest proper dissabte 23 de Març, el Frontó del Club Natació Terrassa acollirà les Finals del Campionat de Catalunya de Mà per Parelles 2019 de totes les categories, un total de 7 finals.

La jornada començarà a les 16h amb la final de la categoria benjamí, en la que es disputaran el títol de campions la parella formada per en Jokin Arias i en Guillem Ros, i la dupla formada per en Pol Irazola i en Bru Muedra.

A les 16:30h es disputarà la final de la categoria infantil entre les parelles formades per Alex Dopazo i Víctor Martínez, i Maria Isabel García i Leire Arribas.

A continuació, a les 17:00h tindrà lloc la final de la categoria femenina entre la parella de Casa de los Navarros «A» formada per Mariona Salat i Avril Márquez, i la formada per Josune Jímenez i Laura Mateos, de la Casa de los Navarros «C».

A les 17:30h es disputarà la final de 3ª categoria, en la que s’enfrontaran Casa de los Navarros «D» amb Javier Marco i Oriol Catarecha, i la parella de Club Pelotari Santa Coloma «B» amb Ayuso I i Jose Luis González.

A les 18:15h tindrà lloc la final de la categoria juvenil entre Asier Arribas i Christian Rumenov, que s’enfrontaran a Lucas Pérez i Nil Gómez.

En la final de 2ª categoria, que es disputarà a les 19:00h, s’enfrontaran la parella de la Casa de los Navarros «A» formada per Arribas II i Narbaez, i la dupla del Club Natació Barcelona formada per Oliva i Sanz IV.

I finalment, a les 19:45h tindrà lloc la gran final de 1ª categoria, en la que es disputaran el títol de campions absoluts, la dupla de la Casa de los Navarros «B» formada per Iván Cabrero i Alex Ibarra, i la parella del Club Natació Barcelona formada per Javier Cámara i Xabier Ortiz de Urbina.

Per acabar, es durà a terme l’entrega de trofeus per part de representants de la Federació Catalana de Pilota i el Club Natació Terrassa.

Cartell de les Finals

 

57 Compartir
Compartir57
Twittear