Publicidad

advertisement

Aquest passat cap de setmana s’ha jugat la 4a Jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles en la modalitat de pilota Preolímpica, amb sort dispar per les parelles del Club Natació Terrassa. 

En els partits de la Categoria d’Honor van obtenir els següents resultats:

L’Albert Domínguez i el Ferran Cantariño van perdre contra Bernat Ortega i Marc Esteve del Club Frontennis Igualada per 0-2.

En Xavi Dalmases i en Sergio Jiménez van jugar partit aplaçat de la 3a Jornada i es van imposar a la parella «A» del Club Frontennis Cerdanyola formada per David Illa i Andreu Clopes, per 2-0.

I en Víctor Modenes i l’Albert Vaghi van perdre 0-2 contra Alberto Gargallo i Juan Manuel Gargallo del Club Pelotari Sta. Coloma A

Pel que fa els partits de la 1ª categoria, el Club Natació Terrassa va perdre els dos partits en joc

La parella egarènca formada per Paco Nieto i José Hernández van perdre per 0-2 contra Joan Barniol i Oriol Paz del Club Frontó Berga

I en Cesc Mateu i en Sergio Jiménez es van veure superats per 0-2 per la dupla formada per Jonathan Alonso i Manuel Fernández del Club Frontenis Abrera en el partit aplaçat corresponent a la 3a Jornada del Campionat.

8 Compartir
Compartir8
Twittear