Publicidad

advertisement

El Club Natació Barcelona s’imposa al Club Kurene Sopela en l’enfrontament corresponent a la 7ª Jornada del Campionat d’Espanya de Clubs 2019 Fepelota disputat aquesta tarda als Frontons del CEM Olímpics.

A paleta, la parella catalana formada per Carles Sanz Barrionuevo i Agustí Brugués Widner s’han imposat a la dupla visitant Antolín – Agirre per 11-15, 15-8 i 10-9 en un partit molt disputat.

I a pala, la dupla cenebista formada per Emiliano Skufca i Pierre-Adrien Casteran han vençut amb comoditat a la parella Olaeta – Ziskar per 15-8 i 15-2.

En finalitzar els partits ha tingut lloc l’acte d’homenatge pòstum a la figura  d’Alejandro García Pastor, organitzat per la Federació Catalana de Pilota, i en el que han participat el Club Vascònia i la Generalitat de Catalunya.

En aquest, s’ha fet entrega a la seva família d’una placa commemorativa per part del Sr. Santi Siquier, en representació de la Generalitat de Catalunya, en reconeixement al seu paper clau en el creixement i promoció de la pilota a Catalunya.

Per la seva part, el Club Vascònia, a través del seu President, el Sr. Carles Pedragosa, ha fet entrega d’una placa en reconeixement a la seva trajectòria al club, del qual en va ser President durant la dècada dels 90.

I finalment, la Federació Catalana de Pilota, a través del seu President, el Sr. Agustí Brugués, ha fet entrega a la família d’una Txapela commemorativa pels seus més de 40 anys com a membre de la Federació.

18 Compartir
Compartir18
Twittear