Publicidad

advertisement

Aquest dissabte 2 de Març, en el marc de la 7ª Jornada del Campionat d’Espanya de Clubs de Ferramenta Fepelota 2019, en que el Club Natació Barcelona rebrà al Club Kurene Sopela, a partir de les 17h als frontons del CEM Olímpics, tindrà lloc en finalitzar els partits un acte en el qual es retrà homenatge pòstum al gran Alejandro García Pastor.

L’Alejandro va estar sempre lligat al món de la pilota jugant a gairebé totes les modalitats d’aquesta, a mà, a pala i per últim a frontennis.

En l’àmbit directiu, on realment va destacar, per la seva personalitat conciliadora i afable, va ser el gran impulsor juntament amb Jokin Etxeberria del Torneig Internacional Barcelona – Biarritz (1969 fins a l’actualitat).

Va ser membre destacat del Club Vascònia, del qual va arribar a ser-ne President durant la dècada dels 90.

Va ser vocal de la Federació Catalana de Pilota en una primera etapa des de l’any 1967 fins el 1978, i en una segona etapa des de l’any 1985 fins a la seva mort el 21 d’Abril de 2018. Va ser una persona molt estimada pels aficionats a la Pilota a Catalunya.

Per acabar la jornada tindrà lloc un partit de cesta punta del Club Vasconia Barcelona

7 Compartir
Compartir7
Twittear