Publicidad

advertisement

Ahir es van disputar als Frontons de Bac de Roda les Semifinals del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips 2018-2019.

A les 9:00h va tenir lloc l’enfrontament corresponent a la primera semifinal en la que  el Club Pelotari Santa Coloma es va imposar al Club Frontennis Abrera adjudicant-se els 3 partits disputats, dos d’ells jugats a 3 jocs.

I en la segona semifinal, el Club Natació Terrassa es va classificar per la final en vèncer al Club Frontenis Cerdanyola, en un enfrontament molt disputat i resolt en el tercer partit a favor de C.N. Terrassa per 2 partits a 1.

El Club Natació Terrassa i el Club Pelotari Santa Coloma es veuran les cares el proper diumenge 10 de Febrer a les 10:30h als Frontons de Bac de Roda per fer-se amb el títol de Campió de Catalunya 2018-2019.

Programa finals

26 Compartir
Compartir26
Twittear