Publicidad

advertisement

Aquest passat cap de setmana van tenir lloc als frontons de Bac de Roda els quarts de final del Campionat de Catalunya de Frontennis per Equips 2018-2019.

En el primer enfrontament de quarts de final, disputat el dissabte per la tarda, el Club Natació Terrassa es va imposar al Club Frontennis Abrera per 2 victòries a 1, classificant-se d’aquesta manera per les semifinals.

Els altres dos encreuaments van tenir lloc diumenge pel matí. En el primer, el Club Pelotari Santa Coloma va obtenir el pas a semifinals en guanyar al Club Deportiu Terrassa Hockey per 2 victòries a 1. I en el segon, el Club Frontenis Cerdanyola va vèncer al Club Frontennis Igualada per 2 victòries a 1.

Es va classificar com a quart semifinalista el Club Frontennis Abrera, en haver obtingut millors resul que els altres perdedors.

Els encreuaments de semifinals tindran lloc el proper diumenge 3 de Febrer a partir de les 9:00h als Frontons de Bac de Roda, en els que s’enfrontaran el Club Pelotari Santa Coloma contra el Club Frontennis Abrera, i el Club Natació Terrassa contra el Club Frontennis Cerdanyola.

Resultats Quarts de Final i Programa de semifinals

 

17 Compartir
Compartir17
Twittear