Publicidad

advertisement

Aquest cap de setmana comencen les Fases Finals del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips 2018-2019. Els recentment renovats Frontons de Bac de Roda, gestionats per la Federació Catalana de Pilota, seran un any més, els encarregats d’acollir la fase decisiva de la Competició.

El dissabte 26 de Gener a les 15:00h tindrà lloc l’enfrontament corresponent al II Quarts de Final entre el Club Natació Terrassa «A» i el Club Frontennis Abrera «A».

I el diumenge 27 de Gener pel matí es duran a terme els altres dos enfrontaments corresponents als Quarts de Final. A les 9:00h es jugaran el passar a les semifinals el Club Pelotari Santa Coloma i el Club Deportiu Terrassa Hockey. I a les 11:30h s’enfrontaran el Club Frontenis Cerdanyola contra el Club Frontennis Igualada.

Programa de les Fases Finals

2 Compartir
Compartir2
Twittear