Per començar l’any, el dissabte 12 de Gener de 2019, tindrà lloc als Frontons Olímpics de la Vall d’Hebrón, una jornada «pelotazale» de primer nivell. 

A les 17h el Club Natació Barcelona iniciarà una nova temporada amb l’enfrontament contra la A.D. San Juan corresponent a  la 1ª Jornada del Campionat d’Espanya de Clubs de Ferramenta de Divisió d’Honor.

La jornada també comptarà amb una exhibició dels nens i nenes de l’escola de pilota a mà de la Casa de los Navarros.

I a les 19h tindrà lloc la Final del XIV Torneig Individual de Remonte Professional en frontó curt, que enfrontarà a Urriza contra Urtasun.

Col·laboració Social del Torneig de Remonte

En ser la Fundación Remonte una institució sense ànim de lucre, el principal interés de la qual és impulsar el remonte, tots els festivals que se celebrin en aquest Torneig seran gratuïts. No obstant això i donat el perfil social del projecte de la Fundació Remonte, a través del qual es col·labora amb les Associacions de Pares de Nens amb Càncer, en totes les eliminatòries es sol·licitarà als espectadors que acudeixin als frontons un donatiu de 5 euros que es destinarà al projecte de les Associacions amb les que es col·labora en aquest Torneig: a Navarra serà ADANO i a Catalunya serà AFANOC. Al marge dels ingressos obtinguts amb aquests donatius, la Fundació Remonte donarà del seu pressupost la quantitat de 1.000 euros a cada Associació.

15 Compartir
Compartir15
Twittear
+1