Ahir dissabte van tenir lloc al Frontó de la Casa de los Navarros les Finals del Campionat de Catalunya de Mà del 4 i 1/2 de 2018, en les que el nombrós públic assistent va poder gaudir de grans partits.

La jornada es va iniciar a les 17:15h amb les finals de 2ª i 1ª categoria femenines, protagonitzades per manistes de la Casa de los Navarros.

En la final de 2ª, Uriarte es va proclamar vencedora en imposar-se a Mure, i en la de 1ª, que enfrontava a les joves pilotaris Josune i Mariona, aquesta última es va proclamar campiona de Catalunya de la màxima categoria.

En categoria masculina, en primer lloc es va disputar la final de 3ª, que enfrontava també a dos pilotaris de la Casa de los Navarros, i en la que Oriol Catarecha es va imposar a Ortega II.

A 2ª categoria, la final va caure del cantó d’en Joan Oliva, del Club Natació Igualada, que va véncer a Jose Felix Gómez «Ávila», del Club Natació Terrassa.

I finalment, en la gran final de la màxima categoria, Andoni Arrasate, de la Casa de los Navarros, va revalidar el títol de Campió imposant-se amb claredat a Xabi Ortiz de Urbina, del Club Natació Barcelona.

La jornada va estar presidida per una representació de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Pilota, encapçalada pel seu President, el Sr. Agustí Brugués, i pel President de la Casa de los Navarros, el Sr. Koldo Larrea.

4 Compartir
Compartir4
Twittear
+1