Aquest dissabte 15 de Desembre de 2018 tindran lloc a l’emblemàtic Frontó de la Casa de los Navarros les Finals del Campionat de Catalunya de Mà del 4 i 1/2 en categoria femenina i masculina.

La jornada començarà a les 17:15h amb la final de 2º categoria femenina entre les pilotaris Uriarte (Casa de los Navarros) i Mure (Casa de los Navarros). A les 17:45, tindrà lloc la final de la màxima categoria femenina que enfrontarà a Josune (Casa de los Navarros) contra Mariona (Casa de los Navarros).

A les 18:15h començaran les finals de la categoria masculina, en primer lloc, s’enfrontaran pel títol de 3ª, Ortega II  contra Catarecha, ambdós pilotaris de la Casa de los Navarros. 

A les 19h, dos pilotaris ilustres com en Joan Oliva, del club Natació Igualada, i en Jose Felix Gómez «Avila», del Club Natació Terrassa, disputaran la final de 2ª categoria.

I finalment a les 19:45h, tindrà lloc la gran final de 1ª categoria entre Xabier Ortiz de Urbina, del Club Natació Barcelona i Andoni Arrasate, de la Casa de los Navarros i campió de la darrera edició del Campionat.

A les 20:30h es durà a terme l’entrega de trofeus a càrrec dels presidents de la Federació Catalana de Pilota, el Sr. Agustí Brugués i de la Casa de los Navarros, el Sr. Koldo Larrea.

Programa de les Finals

 

6 Compartir
Compartir6
Twittear
+1