Aquest dissabte 1 de Desembre,  va tenir lloc als Frontons Olímpics de la Vall d’Hebron, rencentment renovats en motiu dels passats Campionats del Món de Pilota,  la 37 Edició del tradicional Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Pilota a Mà.

El públic assistent va poder gaudir d’una gran tarda de pilota amb els millors pilotaris professionals del moment.

En primer lloc, els nens i nenes de l’escola de pilota a mà de la Casa de los Navarros i la Federació Catalana de Pilota van disputar dos partits d’exhibició en els que varen demostrar un futur prometedor.

Posteriorment, va tenir lloc un partit de mà per parelles d’exhibició a càrrec de l’empresa Asegarce en el que la parella Arteaga II – Eskiroz va vencer a la dupla Peña II – Ibai Zabala per 22-12.

I finalment, com a plat fort de la jornada els pilotaris Elezkano II – Rezusta es van imposar amb comoditat a la parella formada per Ezkurdia – L. Galarza en la 2ª jornada del Campionat de Mà per Parelles de la LEP-M 2019, per un contundent 22-6, proclamant-se d’aquesta manera Campions del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona 2018.

8 Compartir
Compartir8
Twittear
+1