Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc a la localitat francesa de Biarritz la 49 Edició del Torneig Iparralde vs Catalunya.

En aquesta edició la selecció catalana ha mostrat un molt bon nivell de joc i s’ha endut el trofeu de Campions, imposant-se als basc-francesos per 7 victòries a 3.

En la modalitat de ferramenta, la selecció catalana formada per Marc Capdevila i Emiliano Skufca, va vèncer els dos partits que va disputar contra la parella local del BAC per 29-35.

En la modalitat de mà, el divendres, la parella catalana formada per Andoni Arrasate i Xabier Ortiz de Urbina es va imposar amb comoditat a la parella local per 13-22. I el dissabte, en la quiniela, Andoni Arrasate es va proclamar vencedor en guanyar els seus dos partits.

I finalment, en la modalitat de cistella, en la categoria infantil, els catalans David López i Arnau Uclés, van guanyar els seus dos partits per 28-30 i 23-30, assegurant el bon futur de la cesta punta a Catalunya.

En categoria juvenil, Unai Marsol i Ismael Gómez, en van predre un partit per 30-27 i en van guanyar un altre per 26-30.

I en la categoria senior, els basc-francesos van demostrar un molt bon nivell imposant-se a la parella catalana, formada per Víctor Marsol i Carles Fresno en els dos partits que van disputar per 30-15 i 30-27.

+1
Compartir68
Twittear
68 Compartir