Aquest passat dissabte 3 de Novembre s’ha cel·lebrat el 5é Open puntuable pel Campionat de Catalunya d’Olímpica a les instal·lacions Municipals d’Igualada organitzat per Xavier Dalmases i el Club Frontennis Igualada.

Juntament amb el Torneig d’Olímpica s’ha disputat el 5é Open Infantil amb rècord de participació , ha comptat amb 15 parelles d’arreu de Catalunya, el que ens fa pensar que aquest esport pot tenir una continuïtat si seguim amb la mateixa dinàmica de lluitar perquè les bases tinguin espais per participar-hi.

En categoria absoluta es manté la tònica habitual quant a participació, aquest Open hem comptat amb 14 parelles. 

En 1ª Categoría d’olímpica , els jugadors del CNT Vicenç Sellarés i Albert Vaghi , van arribar per tercera vegada consecutiva a la final i , en aquest cas,  es van enfrontar  a la parella formada pels jugadors, també del CNT , Albert Domínguez i Xavier Dalmases amb victòria per aquests últims per 22 a 17. 

En 2ª Categoría d’Olímpica la victòria va ser per la parella formada per Ferràn Cantariño del CNT i Quim Mendiola del Club Cerdanyola que van derrotar a la final a la parella formada per Paco Nieto del CNT i Esteban Gómez del Independents Bac de Roda , amb un resultat de 21-14. 

A l’Infantil es van proclamar amb la victòria Albert Domínguez i Claudia Enríquez del Club Natació Terrassa que la van disputar vs  Cesc Mateu del CNT i Andreu Illa del Club Sant Feliu amb un resultat de 15-12. 

FRONTENNIS RESULTATS

5 Compartir
Compartir5
Twittear
+1