Aquest passat dissabte s’ha celebrat el IV Open puntuable pel Campionat de Catalunya d’Olímpica a les instal·lacions Municipals de CERDANYOLA, organitzat per Xavier Dalmases  juntament amb el Torneig Infantil pilota Penn. 

Va ser un èxit de participació en ambdues categories. En olímpica va haver un total de 14 parelles i en infantil 8

En 1ª Categoria d’olímpica , els jugadors del CNT Vicenç Sellarés i Albert Vaghi es va enfrontar  a la final a la parella formada per José Juan Cuesta i Marc Esteve . finalment es van imposar aquest últims per un ajustat resultat de 18-19 en un partit molt renyit que van esgotar el temps.

En 2ª Categoria d’Olímpica la victòria va ser per la parella formada per José Salvatierra i Dídac Pérez  que van derrotar a la final a la parella formada per Albert Pérez i Félix Martínez, amb un resultat de 21-12

A l’Infantil es van proclamar amb la victòria Cesc Mateu del CNT i Andreu Illa del Club Sant Feliu que van disputar la final contra Biel Vaghi del CNT i Claudia Enríquez també del CNT  amb un ajustat resultat de 21-20.

+1
Compartir3
Twittear
3 Compartir