El proper dissabte 1 de Setembre es reobren, després de les vacances del mes d’Agost, els Frontons Municipals de Bac de Roda que durant aquest estiu han estat remodelats de cara als Campionats del Món de Pilota, que tindran lloc del 14 al 20 d’Octubre de 2018, i en el que aquests seran una de les seus que acolliran partits dels millors pilotaris del moment.

S’han pintat ambdós frontons d’un color verd més fosc, les línies i la xapa s’han pintat de color vermell enlloc del color groc anterior, s’ha substituït la xapa que estava en mal estat, s’han reparat desperfectes en el terra i les parets, i s’han reparat les humitats de la paret de rebot del frontó de 30 metres. Així mateix, s’ha substituït el logo antic de la Federació pel nou en la paret esquerra dels dos frontons.

Per a llogar els frontons, facilitem a continuació el següent enllaç amb tota la informació (telèfon, direcció, horaris i preus) per a reservar hora.

INSTAL.LACIONS

Us hi esperem!!!

+1
Compartir16
Twittear
16 Compartir